fbpx

ELY-konsultointi

Salus Qualitas Consulting Oy toimii ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden luotettavana ja ammattitaitoisena asiantuntijana. Konsultoimme ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluissa: Tuottavuus ja digitalisointi -osa-alueessa. Löydät asiantuntijaprofiilimme täältä.

ELY-konsultointi on tarkoitettu kasvua ja kehitystä hakeville pk-yrityksille, jotka etsivät digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan tueksi sekä apuja yritystoiminnan tehostamiseksi ja selkeyttämiseksi.

Palveluita ELY-konsultaatiossa voivat olla esimerkiksi:

ELY-konsultoinnin avulla voidaan:

ELY-konsultoinnin kesto ja hinta

ELY-konsultoinnin kesto ja sisältö räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaan. ELY-konsultointia voidaan myöntää myös useaan kertaan ja eri tarpeisiin. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada yhteensä 15 konsultointipäivää.

ELY-keskuksen tuki on 75 % Konsultointi-palvelun hinnasta, jolloin sinun maksettavaksi jää vain 25 %:n omavastuu eli 325 € + alv / konsultointipäivä.

Kuinka pääsen alkuun?

Saadaksesi ELY-keskuksen tukemaa konsultointipalvelua, tee ensin hakemus ELY-keskuksen sivulla. Voit myös olla yhteydessä ELY-keskukseen ennen hakemuksen jättämistä.

Kiinnostuitko tai haluatko kysyä jotain meiltä Konsultointi-palveluun liittyen?

Ota yhteyttä:

Heidi Ilmonen
p. 040 733 0011
heidi.ilmonen@sotetraining.fi

tai lähetä yhteydenottopyyntö!

0