fbpx
Tutustu SoteTrainingin verkkokoulutuksiin

Palvelumme

Palvelumme pohjautuvat niin asiakastietolain kuin hyvinvointialueiden palveluntuottajia koskevien vaatimuksien täyttämiseen. Neuvontaa on saatavilla nyt myös Sotelinja- palvelunumerostamme 06001 0001 (2,24min+pvm) sekä etätapaamisena, lue lisää ja varaa tunnin mittainen tehokas neuvontatuokio.

Tietosuojan verkkokurssit

Tältä sivulta löydät kaikki itsenäisesti opiskeltavat tietosuojan verkkokursssit.

Kanta-palvelun verkkokurssit

Tältä sivulta löydät kaikki itsenäisesti opiskeltavat Kanta-palvelun verkkokurssit.

Laadun verkkokurssit

Kirjaamisen verkkokurssit

Tältä sivulta löydät kaikki itsenäisesti opiskeltavat kirjaamisen verkkokursssit.

Datasäkerhet-bild

Netkursen om datasäkerhet

Tältä sivulta löydät kaikki live-webinaarimme.

Live-webinaarit

Tältä sivulta löydät kaikki live-webinaarimme.

Henkilökohtainen neuvonta

Tältä sivulta löydät tietoa henkilökohtaisesta neuvonnasta.

Toimintaperiaatteemme

Neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme ja yritysneuvojia ajakohtaisten viranomaisvaatimuksien täyttämisessä. Palvelumme pohjautuvat niin asiakastietolain kuin hyvinvointialueiden palveluntuottajia koskevien vaatimuksien täyttämiseen. Neuvontaa on saatavilla nyt myös Sotelinja- palvelunumerostamme 06001 0001 (2,24min+pvm) sekä etätapaamisena, lue lisää ja varaa tunnin mittainen tehokas neuvontatuokio.

Voimme auttaa esimerkiksi kirjaamiseen, tietosuojaan, tietoturvaan, kyberturvaan, Kanta-palveluun, asiakasturvallisuuteen, riskienhallintaan ja omavalvontaan liittyvien koulutus- ja neuvontatarpeiden osalta. Palvelumme ulottuvat myös asiakirjatasolle, kuten esimerkiksi tietoturvasuunnitelman ja omavalvontaohjelman rakentamiseen tai sisällöntuottamisessa avustamiseen.

Haluamme myös varmistaa sote-alalla toimivien asiakkaidemme kilpailukyvyn muuttuvassa toimintaympäristössä. Tähän olemme kehittäneet laadunhallinnan työkaluja ja Kanta-palvelun käyttöönoton projektisuunnitteluun liittyviä palveluita ja koulutuksia – lue lisää Kanta-koulutus ja -neuvonta -sivulta!

Etäpalveluiden ja verkkokoulutuksien lisäksi toteutamme myös henkilökohtaista, organisaation omiin tarpeisiin räätälöityä koulutusta ja neuvontaa. Nämä on mahdollista toteuttaa joko webinaarina tai paikan päällä. Joten jos perinteinen koulutus ja yritysneuvonta on enemmän sitä mitä haluat, tiedustele meiltä ihmeessä myös tätä vaihtoehtoa. Toimimme koko Suomen alueella.