fbpx

Neuvontapalvelut ja Sotelinja

Olemme avanneet Sotelinja- palvelunumeron 06001 0001, jossa neuvomme arkisin sote-alan yrittäjiä ja yritysneuvojia sote-alaan liittyvien vaatimuksien osalta. Nähin lukeutuvat esimerkiksi Kanta-palveluun, tietojärjestelmiin, tietosuojaan, kirjaamiseen, omavalvontaan ja vaatimustenmukaisten asiakirjojen laadintaan (tietoturvasuunnitelma, omavalvontasuunnitelma…) liittyvät kysymykset.

Voit varata myös tunnin mittaisen neuvonta-ajan, jossa käymme läpi yrityksesi haasteita.

Voit tiedustella etäneuvontapalveluun liittyvistä käytännöistä sähköpostitse: heidi.ilmonen@sotetraining.fi.

Tulemme mielellämme käymään myös toimipisteessänne, mikäli haluatte mieluummin tavata kasvotusten. Lisätietoja tästä mahdollisuudesta saat sähköpostitse.

Etäneuvonnan avulla olemme auttaneet asiakkaitamme esimerkiksi Kanta-palvelun projektisuunnitelmissa, tietoturvasuunnitelman laatimisessa, tietosuojan nykytilan kartoituksessa, riskianalyysien laatimisissa ja monissa muissa sote-alan toimintamalleihin ja asiakirjoihin liittyvissä kysymyksissä.

Nousiko esiin kysymyksiä neuvontapalveluihin liittyen? Ota yhteyttä!

ELY-keskuksen tukema konsultointi

Oletko PK-yrittäjä? Tiesitkö, että voit saada tukea yrityksesi kehittämispalveluihin, kun ostat konsultointia ELY:n valtuuttamalta asiantuntijalta?

Olemme ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden puitetoimittaja ja tarjoamme ELY-keskuksen tukemaa Konsultointi-palvelua tuottavuus ja digitalisointi -osa-alueesta.