fbpx

Sotelinja-palvelunumero

Tällä hetkellä olemme siinä tilanteessa, että leikkuri leikkaa myös yritysten kehittämiseen liittyvää tukea. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ELY-keskuksien yritysten kehittämispalvelut lakkautetaan 1.1.2024 hallitusohjelman mukaisesti. Tällöin poistuvat niin KEHPA Konsultoinnit kuin koulutusmahdollisuudetkin.

Me SoteTrainingilla emme jääneet kuitenkaan tuleen makaamaan, vaan käärimme hihat ja pohdimme, miten voisimme kantaa oman kortemme kekoon, että yrityksillä ja yritysneuvojilla olisi matalan kynnyksen mahdollisuus saada neuvontaa oman osaamisalueemme osalta. Tästä sai alkunsa Sotelinja!

Sotelinja auttaa sote-alan yrittäjiä

Miksi Sotelinjan palvelunumeroa tarvitaan?

Olemme huomanneet, että sote-alan yritykset ja yrityksiä neuvovat kaipaavat rinnalleen tulkkia, joka voi sanoittaa heille alan uudistuvia vaatimuksia. Yritysten ja erityisesti sote-alan yritysten neuvonnan tarve ei ole siis kadonnut mihinkään, pikemminkin päinvastoin. SOTE-toimiala muuttuu jatkuvasti – tästä pitää huolen muun muassa päivittyvä asiakastietolaki, Kanta-palveluun liittyminen, tietosuojavaatimukset, omavalvonta, erilaiset asiakirjavaatimukset ja hyvinvointialueen kilpailutukset. Nämä kaikki tuovat eteen varmasti paljon kysymyksiä.

Näissä kysymyksissä me SoteTrainingilla voimme auttaa Sotelinja-palvelunumeromme kautta. On nopeampaa kilauttaa asiantuntijalle puhelimella kuin etsiä vastauksia mahdollisesti tuntikausia yksin! Tämä säästää niin aikaa kuin rahaakin.

Soita – olemme apunasi!

Älä siis epäroi, vaan ota rohkeasti yhteyssä, jos sinulla on kysyttävää! Tavoitat SoteTrainingin asiantuntijamme numerosta 06001 0001. Palvelun hinta on 2,24 min + pvm. Vastaamme sinulle arkisin aina, kun emme ole kiinni asiakastyössä.