fbpx

E-opas: Kanta-palvelun käyttöönotto

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
35€
Aloita

Tämä opas on suunniteltu kaikkien niiden organisaatioiden tueksi, jotka hakemassa ensimmäistä kertaa Kanta-palvelu asiakkuutta, ja ovat liittämässä käytössään olevaa tietojärjestelmää Kanta-palveluun. Oppaasta löydät vaiheistetut kuvaukset Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyvistä tarpeellisista tehtävistä, joiden avulla tiedät mitä sinun tulee tehdä käyttöönoton edetessä. Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyvät eri tehtävät on kuvattu mahdollisimman konkreettisella tavalla, jotta niiden käytännön toteuttaminen olisi mutkatonta, eikä aikaa kuluisi tiedon etsimiseen eri viranomaislähteistä.

Tämä opas on koettu tarpeelliseksi, jotta Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyvät osin pirstaleiset tehtävät tulevat varmasti tehdyiksi ajallaan ja oikeassa järjestyksessä. Sen tärkein tehtävä onkin avata Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyviä eri vaiheita ja kuvata mahdollisimman selkokielisesti mitä yksittäisen liittyjän tulee tehdä tietyssä vaiheessa ja minkä linkin takaa hän löytää kulloinkin etsimäänsä tietoa.

Hankkimalla oppaan saat sen mukana myös selkokieliset mallipohjat Kanta-palvelun käyttöönoton projektisuunnitelmalle ja tietoturvasuunnitelmalle.

Voit täydentää koulutusta “Kanta-projektin suunnittelu”- koulutuksellamme: https://www.sotetraining.fi/kurssit/kanta-projektin-suunnittelu/

Kurssin sisältö