fbpx

E-opas: Kanta-palvelun käyttöönotto

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
30€
Aloita

Tämä opas on suunniteltu kaikkien niiden organisaatioiden tueksi, jotka ovat ottamassa ensimmäistä kertaa Kanta-palvelua käyttöön. Oppaasta löydät vaiheistetut kuvaukset Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyvistä tarpeellisista tehtävistä, joiden avulla tiedät mitä sinun tulee tehdä käyttöönoton edetessä. Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyvät eri tehtävät on kuvattu mahdollisimman konkreettisella tavalla, jotta niiden käytännön toteuttaminen olisi mutkatonta, eikä aikaa kuluisi tiedon etsimiseen eri viranomaislähteistä.

Tämä opas on koettu tarpeelliseksi, jotta Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyvät osin pirstaleiset tehtävät tulevat varmasti tehdyiksi ajallaan ja oikeassa järjestyksessä. Sen tärkein tehtävä onkin avata Kanta-palvelun käyttöönottoon liittyviä eri vaiheita ja kuvata mahdollisimman selkokielisesti mitä tämä tarkoittaa käytännössä yksittäisen liittyjän kannalta.

Hankkimalla oppaan saat sen mukana myös selkokieliset mallipohjat Kanta-palvelun käyttöönoton projektisuunnitelmalle ja tietoturvasuunnitelmalle.

Kurssin sisältö