fbpx

Kirjaamisen perusteet henkilöstölle

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00
Aloita

Tämä koulutus on suunnattu sosiaalialan palveluntuottajille sillä kirjaaminen on merkittävä osa hoivatyötä ja totutut kirjaamiskäytännöt kaipaavat päivittämistä mm. käyttöön tulevien määrämuotojen osalta. Yrittäjän ja organisaation johdon velvollisuus onkin varmistaa oman henkilöstön osaaminen kirjaamisessa. Tällä koulutuksella vastaat tähän tarpeeseen.

Koulutus toimii hyvin henkilöstön täydennyskoulutuksena ja se antaa ajantasaisen tiedon asiakaskirjaamisesta sekä siihen liittyvistä keskeisistä teemoista. Näistä teemoista merkittävimpänä mainittakoon asiakasosallisuuden toteuttaminen. Koulutus sisältää tietoa myös siitä miten kirjaamistavat päivittyvät Kantaan liittymisen myötä, miten kirjaaminen tulisi nähdä koko työyhteisön asiana ja miten kirjaaminen liittyy hyvinvointi uudistukseen.

Koulutus on suunniteltu interaktiiviseksi kurssiksi, jossa perinteisiä kalvoja on täydennetty äänitiedostoilla, erilaisilla tehtävillä, kysymyksillä ja osallistujan itsensä laatimilla kirjallisilla pohdinnoilla. Osallistuja saa kurssin suorittamisen jälkeen todistuksen.

Koulutus on mahdollista tilata myös koko organisaatiolle. Pyydä tarjous Heidiltä: heidi.ilmonen@sotetraining.fi

0