fbpx

Tietosuojavastaavan ABC

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
85€
Aloita

Tietosuojavastaavan ABC on tietosuojavastaavan koulutus, joka on tietosuojavastaavien ohella suunnattu myös organisaation johdolle, sillä organisaatiot ovat vastuussa tietosuojan ja tietoturvan toteutumisesta, lainsäädännön noudattamisesta ja riittävien resurssien varmistamisesta tietosuojavastaavan työskentelyn tukemiseksi.

Muuttuneessa tietosuojalainsäädännössä sekä alati digitalisoituvassa toimintaympäristössä korostuu tietosuojavastaavan roolin merkitys ja organisaation vastuut tietosuojakysymyksissä. Tietosuojavastaavat nähdään yrityksien tilivelvollisuuden kulmakivinä, sillä tietosuojavastaavat tukevat roolinsa kautta säännösten noudattamista. Tämä tapahtuu esimerkiksi yrityskohtaisten toimintatapojen määrittämisen ja erilaisten tietosuojaa ja tietoturvaa tukevien työvälineiden kautta. Tietosuojavastaavalla on siis keskeinen ja tärkeä rooli organisaation tietohallintajärjestelmässä.

Koulutuksessa käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Organisaation ja tietosuojavastaavan toimeen liittyvä keskeinen lainsäädäntö
  • Tietosuojan ja tietoturvan perusteet
  • Tietosuojavastaavan asiantuntemus, toimenkuva ja valmiudet tehtävän hoitamiseen
  • Tietosuoja ja tietoturva riskit

Osallistujat saavat kurssin loppukokeen suorittamisen jälkeen automaattisesti todistuksen, joka on tulostettavissa tai tallennettavissa verkkokurssialustalta.

Yksittäisen Tietosuojavastaavan ABC -verkkokurssin hankinta onnistuu helposti verkkokaupan kautta. Mikäli haluat hankkia koulutuksen useammalle henkilölle yrityksessänne, lähetä viestiä: heidi.ilmonen@sotetraining.fi, niin palaan sinulle pian takaisin!

Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin tai jos haluat tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä ja sen soveltuvuudesta omaan organisaatioonne. Ota rohkeasti yhteyttä!