fbpx

Tietosuojavastaavan apulainen

Tiesosuojavastaavan apulainen on tietosuojavastaavan oikea käsi silloin, kun ei oikein tiedä, miten lähteä viemään yrityksen tietosuoja-asioita eteenpäin, mitä pitäisi muistaa tehdä ja kuinka usein.

Mitä palvelu sisältää?

Palvelu räätälöidään yrityksen tarpeita vastaavaksi, jolloin tehty työ ei mene hukkaan. Palvelun ansiosta yrityksessä ei tehdä myöskään mitään sellaista, mitä ei ole tarpeen tehdä, vaan keskitytään niihin seikkoihin, jotka tulee saattaa jo läinsäädännönkin puitteissa kuntoon. Palvelun avulla on tarkoitus varmistaa, että kaikki yrityksen osoitusvelvollisuuden ja hyvien tietosuojakäytäntöjen piiriin kuuluvat seikat ovat kunnossa.

Palvelun alussa tehdään nykytilakartoitus, minkä jälkeen laaditaan yrityskohtainen kehittämissuunnitelma, jota on mahdollista lähteä toteuttamaan joko itsenäisesti tai konsultin tuella.

Hinta

Laskutus tapahtuu reilusti tuntiperusteen mukaisesti, et maksa tyhjästä vaan aidosti tehdystä työstä.

Tuntihinta on 75 € + alv

Esimerkiksi nykytilakartoitukseen ja kehittämistoimenpiteiden muodostamiseen aikaa menee tyypillisesti noin 3 – 4 h eli maksimissaan kustannus olisi tällöin 300 € + alv.

Voimme toimia myös tietosuojavastaavan varahenkilönä, jolloin varmistetaan jatkuva ja säännöllinen tuki tietosuojavastaavalle. Pyydä tarjous.

Kiinnostuitko?

0