fbpx

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan verkkokoulutuksiimme! Täältä löydät ajankohtaiset sote-alaan liittyvät koulutukset tietosuojaan, tietoturvaan, kanta-palveluihin, kirjaamiseen ja laatuun liittyen.

Verkkokoulutuksiemme suunnittelussa kaiken keskiössä on yksilön osaamisen varmistaminen ja se, miten me palveluntuottajina voimme mahdollistaa parhaiten sote-alalla toimivien ammattilaisten kouluttautumista olosuhteista, sijainnista ja ajankohdasta riippumatta.

Verkkokoulutuksien avulla on mahdollista kouluttaa koko henkilöstö vaikkapa tietosuoja ja tietoturva asioiden osalta tai lisätä asiantuntijoiden, kuten esimerkiksi tietosuojavastaavan osaamista. Useimmista koulutuksista osallistuja saa myös henkilökohtaisen todistuksen osallistumisestaan.

Seuraamme ajankohtaisia aiheita ja täydennämme koulutustarjontaamme säännöllisesti, myös asiakkaiden toiveista.

49€

E-opas: TOIMI 5×5 laadunvarmistusmalli sosiaali -ja terveysalan yritykselle

Lue lisää...

5€

E-opas: Tietosuoja ja tietoturva opas sosiaali -ja terveysalalle

Lue lisää...

22€

Tietosuojakoulutus SOTE-alan avustavissa työtehtävissä toimiville

Lue lisää...

26,00

Nätkurs: Datasäkerhet för social- och hälsovårdspersonal

Lue lisää...

18,00

E-opas: Turvallisesti verkossa- lasten ja nuorten kanssa

Verkkomaailmaa käyttää päivittäin yli kolme miljardia ihmistä erilaisilla alustoilla ja sovelluksilla. Lasten ja nuorten osuus tästä käyttäjämäärästä on merkittävä. Tämän vuoksi, lasten ja nuorten elämässä mukana olevien aikuisten on hyvä tietää eri näkökulmista, joita lapset ja nuoret voivat verkossa kohdata.

Lue lisää...

15€

E-opas: Tietosuojan ja tietoturvan käsikirja henkilöstölle

Esitäytetty asiakirja, josta rakennat sisäisen työohjeen henkilöstölle.

Lue lisää...

30,00

Opi ja harjoittele tietosuojaa ja tietoturvaa

Uudenlainen tapa oppia ja harjoitella tietosuojaan ja tietoturvaan liittyviä tärkeitä näkökulmia. Tässä koulutuksessa teoria ja harjoitukset kulkevat käsi kädessä ja pitävät osallistujan valppaana. Koulutus sopii kaikille työroolista riippumatta.

Lue lisää...

30€

Perusteet henkilötietojen suojaamiseen

Henkilötietojen suojaamisen perusteet tyypillisimpien häiriötilanteiden osalta.

Lue lisää...

30,00

Turvallisesti verkossa

Koulutus antaa tuoreita vinkkejä, näkökulmia, tietoa ja työkaluja nuorten ja lasten verkkomaailmassa toimimiseen. Verkkomaailma käsitteen alle nivotaan koulutuksessa sekä sosiaalinen media eri alustoineen, erilaiset pelialustat, järjestelmät, sovellukset että viestintäkanavat, kuten sähköposti ja muut pikaviestipalvelut.

Lue lisää...

18€

E-opas Kirjaamisen käsikirja sosiaalihuoltoon

Kirjaamisen käsikirja sosiaalihuollon palveluntuottajille, niin pienille, kuin vähän suuremmillekin. Valmiiksi mietityn sisällön avulla voit muokata kätevästi omalle organisaatiollesi kirjaamisen käsikirjan!

Lue lisää...

30,00€

Tietosuojan- ja tietoturvan omavalvonta

Tietosuojan ja tietoturvan omavalvontasuunnitelman taustat ja rakentaminen.

Lue lisää...


0